Onze producten

Back to shop PEREN-APPELSTROOP LUIK

PEREN-APPELSTROOP LUIK

6,12

Deze traditionele appel-perenstroop uit de regio Luik wordt gemaakt van 80% peren en 20% appels

Dit typisch Belgische product wordt gemaakt van hun appels en peren. De vruchten worden op hoog vuur gekookt en er worden geen suikers toegevoegd.
Sirop de Liège, uitgevonden in de 17e eeuw, is gebaseerd op ambachtelijke know-how die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

-
+
Artikelnummer: 542 005 142 001 8 Categorie:

BIO VAN BIJ ONS is een boerencoöperatie. Deze coöperatie verenigt 9 Belgische biologische groenten- en fruittelers verspreid over het land, voornamelijk in Vlaanderen.

Deze producenten werken aan duurzame landbouw van producent tot consument. Ze verwerken hun beste fruit tot heerlijke producten. Biologisch, duurzaam en lokaal zijn de sleutelwoorden van deze coöperatie.

Ze werken op lokaal niveau door partnerships aan te gaan met lokale verwerkingsbedrijven. Tegelijkertijd bieden ze een eerlijke prijs aan producenten en garanderen ze kwaliteitsproducten voor hun consumenten.

Als ze suiker in hun confituur moeten gebruiken, gebruiken ze suiker met het label “Max Havelaar”. De smaakkwaliteit van de producten is zeer belangrijk.

De producenten van BIO VAN BIJ ONS hebben landoppervlakten variërend van 10 tot 20 hectare.

Gewicht330 g
Ingrédients
Allergenen
Remarque(s)
Valeurs nutritionnelles
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping