Ruilen en retourneren

Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, hebt u het recht om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling van gedachten te veranderen en u van het contract te ontheffen, zonder boete en opgave van redenen.

De herroepingstermijn gaat in vanaf de ontvangst van het product door uzelf of door een door u aangewezen derde, met uitzondering van de vervoerder.

Mocht uw bestelling meerdere artikelen, partijen of onderdelen bevatten die afzonderlijk worden geleverd, dan loopt de herroepingstermijn af vanaf de ontvangst van het laatste artikel of onderdeel of van de laatste partij.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina op de site of u kunt het ingevulde herroepingsformulier per post of e-mail terugsturen. U heeft de mogelijkheid om de producten te ruilen of een terugbetaling te vragen.

Tijdens de herroepingstermijn zal de klant de grootst mogelijke zorg besteden aan de producten en hun verpakking. Gebruik de producten alleen voor zover dat nodig is om te bepalen of u ze wilt houden of niet. De producten moeten binnen een termijn van maximaal 14 dagen na de uitoefening van uw herroepingsrecht worden geretourneerd. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

We zullen pakketten die niet door u zijn ontvangen of geretourneerd, terugbetalen, evenals alle door u gedane betalingen met betrekking tot dit pakket, inclusief bezorgkosten.

Terugbetaling zal binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten of na ontvangst van een verzendbewijs worden uitgevoerd. De terugbetaling gebeurt via de betaalmethode die u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

U bent zelf verantwoordelijk voor alle soorten manipulatie van de producten, behalve van die welke nodig zijn om de aard, de kenmerken en de goede werking van de producten vast te stellen.

U kunt uw herroepingsrecht niet uitoefenen wanneer:

  • De geleverde goederen zijn vervaardigd volgens uw specificaties of als ze duidelijk gepersonaliseerd zijn.
  • De goederen snel bederven of verslechteren.
  • De geleverde goederen verzegeld waren en na levering geopend zijn, dit om hygiënische of gezondheidsredenen.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping