Ons coöper-actieve team

Wij zijn een coöperatieve onderneming. Het lijkt ons normaal dat we de touwtjes in handen geven van de mensen die dagelijks bezig zijn met ons bedrijf.

Fanny, bruno, laura, vincent, Megan, sandrine, melissa, antoine, manon & stephan

Ons team staat tot uw dienst

Ik beantwoord uw vragen per telefoon met veel plezier, een glimlach en een goed humeur. Ik volg de bestellingen op, de codering en de betalingen.
Het coöperatieve model motiveert mij elke dag. Net als het zinnetje “Geniet elke dag van kleine geluksmomentjes, want onze dagen zijn ermee gevuld.”
-LAURA-

Ik ga graag de weg op om u te ontmoeten, gedachten uit te wisselen over onze fantastische producten en om onze mooie waarden te delen.
Ik maak sinds 2020 deel uit van het team en het is een waar genoegen om dagelijks in deze coöperatieve spirit te werken. We zijn allemaal complementair.
Samen bereiken we meer!

-SANDRINE-

Plaats met een gerust hart uw bestelling, ik zorg voor de coördinatie van uw orderverzendingen en stel u zo snel mogelijk tevreden. Onze glimlach bij de bestelling en uw glimlach bij de ontvangst. Samen lukt het altijd.
-BRUNO-

Ik bewaak de kwaliteit van de goederen en zorg ervoor dat al onze producten beschikbaar zijn voor onze klanten.
Ik ben Frans maar mijn hart klopt voor een Belg. Ik sta altijd klaar om mijn collega’s zo snel mogelijk een handje te helpen.

-FANNY-

Ik coördineer, met passie, het commerciële deel van onze coöperatie. Van de communicatie bij de verkoop tot marketing. Het is ook mijn rol om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt en met plezier voor ons bedrijf werkt. Ik maak een droom van mijn professionele leven en die droom is de werkelijkheid.
-STEPHAN-

Ik ben de marketeer van het team: ik plan de commerciële acties en ik ondersteun de vertegenwoordigers door onder andere verkoopargumenten voor te bereiden, of door klanten te bevragen voordat een product wordt gelanceerd.
Ik gebruik mijn creativiteit en mijn grafische vaardigheden om het team en de klanten zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn.
Zoals u al heeft begrepen is de coöperatie essentieel in mijn dagelijkse werk.
-MELISSA-

Mijn dagelijks leven: het logistieke, administratieve en financiële beheer van de coöperatie. Ik heb een agronomische achtergrond en ontmoet regelmatig onze producenten om samen met hen onze smakelijke producten te ontwikkelen.
Ter plaatse heb ik begrepen dat het kopen van een product tegen een eerlijke prijs meer is dan een zakelijke transactie. Het geeft vrijheid en trots aan producenten en motivatie voor hun ondernemersgeest. Het is een echte motor voor de ontwikkeling en autonomie van producenten!
Dit is het doel.
-VINCENT-

Ik bereid de bestellingen voor en zet me met enthousiasme en knowhow in om ervoor te zorgen dat elke bestelling in de beste omstandigheden aankomt.
Onze coöperatie is een prachtig model van solidariteit en teamwork, gericht op de tevredenheid van onze klanten.
-MEGAN-