Onze producten

Back to shop GLAZUUR PURE CHOCOLADE 78% GUATEMALA

GLAZUUR PURE CHOCOLADE 78% GUATEMALA

106,58

Pure chocoladecallets om gewoon zomaar in te bijten of om te gebruiken voor uw desserts of chocoladebereidingen.

Deze 78% pure chocolade is zacht met een zeer uitgesproken chocoladesmaak en harmonieuze karameltoetsen. Vleugjes geel fruit en houtachtige toetsen brengen nog extra karakter.

-
+
Artikelnummer: 376 027 886 790 9 Categorie:

De Federación Comercializadora de Café Especial de Guatemala (FECCEG) is een federatie van coöperaties die ongeveer 1.000 kleine producenten samenbrengt, onder wie 350 vrouwen.

FECCEG moedigt het variëren van gewassen en activiteiten op koffieplantages aan, om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Producenten verbouwen koffie in combinatie met bananen, fruitbomen, moestuinen, granen, bijenteelt en geitenhouderij.

Bijenteelt is het tweede hoofdproduct. Dit pilootproject ging van start in 2009 en genereert naast extra inkomsten ook producten met een hoge voedingswaarde voor de voeding van gezinnen, zoals honing, pollen en bijenpropolis.

Het houden van melkgijten begon in de vorm van een pilootproject dat bestond uit het beheren de gijten volgens de solidariteitsketenmethode. Dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van de melk en het vlees door de gezinnen en van organische stof voor de productie van meststoffen.

Voor de FECCEG is het variëren van de activiteiten een mechanisme om de afhankelijkheid van koffiemonocultuur te minimaliseren en verantwoord gebruik te maken van de “Tierra Madre”. De FECCEG bevordert de biologische productie door technische bijstand te geven aan hun producenten. Doormiddel van trainingen in bodembeheer, het gebruik van micro-organismen in de bergen, organische meststoffen, de ontwikkeling van organische fermentatie en boslandbouwbeheer.

FECCEG maakt zich sterk voor het bevorderen van de erkenning van vrouwenwerk en gelijke rechten voor mannen en vrouwen. De organisatie maakt de toegang van vrouwen tot bestuursorganen gemakkelijker dankzij hun Vrouwencommissie, die voor een deel kantoor houdt bij de organisatie.

Gewicht5000 g
Allergenen
Ingrédients
Remarque(s)
Valeurs nutritionnelles
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping