Onze producten

Back to shop EXTRA ABRIKOZENCONFITUUR ROUSSILLON

EXTRA ABRIKOZENCONFITUUR ROUSSILLON

Een heerlijke confituur met 60% rode abrikozen

Categorie:

De producenten van NAT & BIO telen regionale variëteiten, zoals de smaakvolle rode abrikoos uit Roussillon. Ze werken samen om hun fruit met de hand te verwerken tot confituur.

In de loop van de seizoenen bieden producenten groenten en fruit van hun boerderijen aan. Deze worden handmatig geplukt als ze rijp zijn. Ze worden door hen verpakt en gedistribueerd naar scholen, organisaties, biologische winkels en traditionele supermarkten.
Ze besloten hun activiteiten uit te breiden door hun biologische groenten en fruit te verwerken tot bijvoorbeeld confituur.
Ze zijn uitgerust met kwaliteitsmateriaal om nectars, vruchtensappen, confituur, gazpacho’s en tijdens de winter groentesoepen met de hand te maken. Alle gebruikte groenten en het fruit komen van hun boerderijen. De producten in hun assortiment zijn dan ook 100% biologisch en ambachtelijk gemaakt.

Roussillon, in het zuiden van Frankrijk, is een bevoorrecht land tussen de zee en de bergen. Deze regio is bijzonder geschikt voor de productie van biologische groenten  en fruit, want de zon schijnt er gemiddeld 300 dagen per jaar.

Gewicht 0,280 kg